Zoeken in deze blog

zondag 11 april 2010

# 20 LastFM

Leuke manier om met muziek bezig te zijn. Grappig om te zien hoe uiteenlopend de ‘library’ van 23dingen nu is. Los van tracks die te beluisteren zijn staan er inderdaad ook heel veel YouTube filmpjes op, zodat je de video kan bekijken. Ik kwam ook wel een onzin filmpje tegen waarbij je helemaal geen video ziet, maar gewoon iemand in beeld krijgt met heel vaag op de achtergrond het nummer.
Je kunt makkelijk naar profielen van mensen gaan, bijv. die op dat moment naar het gezochte nummer luisteren. Leuk als je lekker aan het surfen bent en nieuwsgierig naar anderen en hun muziek.

Wat het de bibliotheek te bieden zou hebben? Misschien de afdeling & collectie muziek op een nieuwe manier meer onder de aandacht brengen.

1 opmerking:

  1. Dat profiel van 23dingen is zo divers omdat heel veel mensen het gebruiken om te oefenen. En met al die verschillende muzieksmaken, komt er natuurlijk een bonte hoeveelheid artiesten en liedjes uit. Doe je het onder een persoonlijk account dan zul je zien hoe accuraat de aanbevelingen soms zijn.

    BeantwoordenVerwijderen